Afdrukken
Hits: 316

Secretariaat:

Het Reut 637

5351 TH Berghem

Tel. 0412-401910

Bankrek.nr. NL16 RABO 0348 7561 86

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 INFO maart 2022

                

Aan de dames van “Vrouwen Contact Berghem”

 

 

Steek energie in mensen… Goed voor het klimaat!

 

 


 

Woensdag 9 maart: KEEZEN: 19.30 uur: De Berchplaets

Wij gaan Keezen! KEEZEN is een bordspel voor 4-6 personen. Het spel is een combinatie van “Mens erger je niet” en Pesten met (een stok kaarten)

De bedoeling is 1x per maand.

Als je zelf een spel hebt, laat dit even weten en breng het mee.

Aanmelden vóór 8 maart :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dinsdag 22 maart: 19.30 uur De Berchplaets:

Workshop Canasta door Bep Bloemers en Riek Boeijen

CANASTA leren: Canasta is een kaartspel wat door jong en oud gespeeld kan worden. Men kan het met 2 of 3 of meerdere personen spelen.

Aanmelden vóór 15 maart bij per e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Maandag 21 maart: Filmavond  over “oud Berghem”

Op uitnodiging van de Heemkundekring Berghem hebben wij een filmavond gepland op 21 maart a.s.  met in de pauze koffie/thee . Wil je meer weten over de heemkundevereniging Berchs-Heem of de historie van Berghem, breng dan een bezoekje aan de Nieuwe Heemkamer.

Aanmelden voor deze avond vóór 14 maart : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Donderdag 24 maart:

De Berchplaets 19.30 uur

Creatieve Paasworkshop. Voor deze workshop zijn de kosten € 20,00 en aanmelden tot 14 maart;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

                  

Maandag 2 mei: Busreisje

Bij voldoende belangstelling willen wij een reisje organiseren naar

Museum “Kamp Vught” Na ontvangst met koffie/thee; Rondleiding in het voormalig concentratiekamp. Daarna gaan we met de bus naar ‘s-Hertogenbosch centrum waar je kunt lunchen en naar hartenlust shoppen. Om 16.00 weer vertrek naar Berghem. Laat ons vóór 15 maart a.s per mail (zie boven) weten of je interesse hebt. Is er voldoende belangstelling dan kun je daarna definitief opgeven.